Evde Mobil Hizmet Fırsatı
Sayesinde Sağlık Hizmeti Evinizde!

12.000 Başarılı vaka ile tüm el ve ayak sorunlarınızı
ağrısız ve acısız garantili olarak çözüyoruz
Randevu Al

Sağlık ayaklarda başlar

Ücretsiz muayene randevusu al, uzmanlarımız size özel çözümler sunsun.




    Evde Mobil Hizmet

    • Evde tedavi İmkanı
    • Evde Sağlık Danışman Desteği
    • Evde Bakım Fırsatı

    Evde Mobil Hizmeti Nedir?

    Evde mobil hizmet, kliniğimize gelemeyen hasta, yaşlı ve engelli bireyler için sunulan sağlık hizmetidir. Uzman ve tecrübeli hekimlerimiz evinize gelerek tüm şikayetleriniz ile birebir ilgilenir. Hane içerisinde yatağa bağımlı, bakıma muhtaç, yaşlı ya da engelli bireyler için sunulan evde mobil hizmeti sayesinde tedavi imkanı sunulur. Batık tırnak, nasır, tırnak kalınlaşması ve çatlak topuk rahatsızlıklarınıza evinize gelerek tedavi etme fırsatı sunulur. Evde sağlık hizmetinden yararlanmak isteyen bireyler bizimle birebir iletişime geçerek anında bu hizmetten yararlanabilir. 

    Evde Mobil Hizmeti Hangi Hizmetleri Sunuyor?

    Evde mobil hizmeti evde ayak bakımı ve tedavisi için yaşlı ve yerinde müdahale getiren bireyler sunulan bir hizmettir. Kendi alanlarında uzman ve tecrübeli podologlar tarafından evinize gelerek en kaliteli hizmeti sizlere sunuyoruz. Yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç olan bireyler kliniğimize gelmeden evlerinde rahat bir tedavi imkanından yararlanabilme fırsatını bulabilir. Kliniğe gelemeyen hastalar için sunulan evde mobil hizmeti evinizde müdahale ederek en kısa sürede rahatsızlığınızın giderilmesini sağlar. Peki, evde mobil hizmeti hangi hizmetleri sunuyor? Kısaca şu şekilde sıralayabiliriz:

    • Batık Tırnak Bakımı
    • Nasır Bakımı
    • Tırnak Mantarı Bakımı
    • Diyabetik Ayak Bakımı
    • Medikal Ayak Bakımı
    • Sporcu Ayak Bakımı
    • Çatlak Topuk Bakımı
    • Hamilelikte Ayak Bakımı
    • Refleksoloji
    • Kalınlaşmış Tırnak Bakımı

    Evde Mobil Hizmetinden Kimler Yararlanabilir?

    Evde mobil hizmeti son zamanlarda yaygınlaşarak hastaların konforlu bir şekilde tedavi edilmesi sağlayan bir hizmet türüdür. Sağlık ekipleri tarafınca sunulan evde mobil hizmeti kliniğe gelemeyen hastalar için büyük avantaj sağlar. Uzman ve tecrübeli sağlık ekipleri evinize gelerek rahatsızlığınıza en uygun tedavi yöntemini uygular. Evde mobil hizmetinden şu kişiler yararlanabilir:

    • Engelli, yaşlı ya da bakıma muhtaç bireyler
    • Yatağa bağımlı bireyler
    • Evden dışarıya çıkacak durumu olmayan hastalar,
    • Yürümekte zorluk çeken bireyler

    Evde Mobil Hizmeti Tedavisi

    Evde mobil hizmeti yaşlı, engelli ve yürümekte güçlük çeken birçok hasta için birebir sunulan sağlık hizmetidir. Tırnak batması, nasır bakımı, tırnak mantarı bakımı ya da refleksoloji gibi hizmetlerden kliniğe gelmeden evinizde yararlanma fırsatını bulabilirsiniz. Alanında tecrübeli hekimlerimizi evinize yönlendirerek en kaliteli hizmeti almanız için yanınızdayız. Evde mobil hizmetinden yararlanmak isteyen hastalar için öncelikle evinize uzman hekimimizi yönlendiriyoruz. Ardından uzman hekimimiz gerekli kontrolleri sağlayarak uygulanması ön görülen tedavi planını gerçekleştirir. Daha sonra hekimimiz ve sizin için yapılan plan uygun ise hemen tedavi uygulanır. Tedavi süreci gerçekleştirildikten sonra rahatsızlığın tekrarlamaması adına uzman hekimimiz detayları paylaşır. Böylelikle evinizden kliniğe gelmeden tedavi imkanından yararlanabilir ve yaşam kalitenizi arttırabilirsiniz. 

    Evde mobil hizmeti hakkında sorular

    1- Batık tırnak Neden Olur?

    Tırnak batması, bireyin tırnaklarının kenar veya köşelerinin tırnağın yanındaki deriye doğru büyümesinden kaynaklanan bir durumdur. Tırnak batması büyük oranda ayak parmaklarında gelişir.

    2- Mantarlı tırnak kesilir mi?

    Tedavi şu şekilde ilerleyebilir. Tırnağın törpülenmesi, tırnağın makas ile kesilmesi ve krem ile tedavi edilebilir. Çok şiddetli olgularda tırnak mantarı tedaviye dirençli ise tırnağın tümünü cerrahi olarak çıkarmak gerekli olabilir.

    3- Mantarlı tırnak yeniden çıkar mı?

    Bir kez tırnak mantarı görülen bireyde, hastalık iyileşmeden sonra yeniden ortaya çıkabilir. Bu yaygın bir durumdur. Bu nedenle daha önce tırnak mantarı tedavisi gören ve bu hastalığı yenen hastalar tırnak hijyenine ve bakımına özen göstermelidirler.

    Bizi arayın Tırnak batığından sonsuza dek kurtulun!

    Hijyenik Klinik Ortamı, Ücretsiz Muayene

    ``Etik`` Sağlık Hizmeti

    Sağlık hizmeti sunmanın ciddi bir sorumluluk olduğu bilinciyle, adımızı aldığımız “etik” değerler ışığında çalışıyor; insan sağlığına saygı duyuyoruz.

    Sağlıklı Vücudun Adresi

    Sağlığınızı korumanın ve geliştirmenin size sunabileceğimiz armağan olduğunu çok iyi biliyoruz. Doktorlarımız ve ekibimizle, sağlığınızı güzellikle taçlandırıyoruz.

    Güven Veren Yapı

    Sağlığınızı önemseyen, her sorununuzda yanınızda olan, bir telefonla ulaşabileceğiniz, ticari ve rekabetçi yaklaşımlardan uzak duran “kurumsal” yapımız güven veriyor.

    Batık Tırnak Tedavi Merkezi - Kalıcı Batık Tırnak Tedavisi

    El ve ayak sağlığınızı ertelemeyin! Ücretsiz Muayene için Hemen Arayın, Batık Tırnak Şikayetlerinizden Kurtulun.
    • 12000 Başarılı vaka
    • Alanında uzman kadro
    • Sürekli hijyen
    • Tek seans’da çözüm
    • Ağrısız acısız tedavi
    • Size özel tedavi yöntemi

    Hasta Yorumları

    Uzun zamandır gitmeyi düşünüyordum bir türlü cesaret edememiştim. Ayaklarımdaki dayanılmaz acıdan sonra en azından bir baksınlar neymiş diye düşündüm.
    Gizem Köksal
    Bugün ,pedi gold merkezine alt tabanda çok uzun seneler önce oluşan ve zamanla çoğalan nasırlarımı aldırmak için geldim ve iyi ki geldim yüzüm gülüyo ayaklarım..
    Ayla Özarslan
    Ayağımda batık problemi vardı 1 senedir, bir kaç yere gittim daha da kötü oldu. Pedi Gold Merkezine geldim, daha ilk seferde batığım düzeldi ve artık acımıyor.
    Merve Yarar